Neliöremontti – yksi sopimus ja yksi hinta!

Neliöremontti on kotimainen rakennus- ja remontointialan yritys, joka toteuttaa kaikki kodin sisäremontit laadukkaasti, ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen.

Kodin remontit ovat monesti asiakkaalle stressaavia, jännittäviä ja jopa pelottavia prosesseja. Hinta, työaika ja työnjälki mietityttävät. Neliöremontilla hinta on etukäteen asiakkaan kanssa sovittu kiinteä hinta. Yksi yhdessä tarkasti läpikäyty sopimus kattaa koko remontin. Työ toteutetaan yhtäjaksoisesti ja tehokkaasti omien asentajiemme toimesta.  Työn laadusta emme tingi. Remontin tarkoitus on parantaa asiakkaan asuinmukavuutta ja kodin arvoa. Haluamme aina ylittää asiakkaan odotukset! 

Neliöremontti

Toiminta-ajatuksemme

Jokaisessa projektissa tavoitteenamme on ylittää asiakkaamme odotukset. Tarjoamme kiinteän hinnan, yhden selkeän sopimuksen sekä aikataulun, joka pitää.

Lupauksemme

Lupaamme pitää kiinni sovituista asioista. Haluamme, että toteuttamamme remontit tuottavat asiakkaalle lisäarvoa asuinmukavuuden ja asunnon arvonnousun muodossa.

Yhteinen visiomme

Haluamme, että Neliöremontilla on kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat.

Remonttimme sisältää

Remontin suunnittelu

Suunnittelemme remonttikokonaisuuden tarkasti yhdessä asiakkaan kanssa. Näin vältetään ylimääräinen ”arpominen” urakkavaiheessa.

Huonekalujen varastointi ja suojaus

Suojaamme kodin huonekalut remontin ajaksi tai vaihtoehtoisesti varastoimme ne kuivaan kärryyn remontoitavan kohteen välittömään läheisyyteen.

Asunto remontin ajaksi

Tarvittaessa järjestämme remontoitavan kohteen asukkaille asunnon remontin ajaksi.

Urakan toteutus

Ammattilaisemme hankkivat suunnitelmiin perustuvat tarvittavat remonttimateriaalit valmiksi ja toteuttavat urakan vuorokauden kuluessa.

Joustava maksuaika

Voit jakaa remonttikulut joustavasti pidemmälle aikajaksolle. Valitse itsellesi sopivin maksuerä ja -aika yhteistyökumppanimme rahoituksella.

Jätteiden kuljetus ja loppusiivous

Toteutetun urakan jälkeen siivoamme jälkemme ja viemme remonttijätteet mennessämme. Näin pääsette takaisin uudistettuun ja puhtaaseen kotiin.

 

 

 

 tilaajavastuu_valkoinen_250x60

luotettava_kumppani_167x60_valkoinen

SOPIVA_nelioremontti-negalogo

Patruunantie 14 B 1
05200 RAJAMÄKI

010 336 5263
myynti@nelioremontti.fi

Y-tunnus 2591467-7

www.facebook.com/nelioremontti

www.instagram.com/nelioremontti

Uudiskohteet: www.m2talo.fi

cooperation_visuad