Kaikki pinnat kotiin.

 

Meillä Neliöremontilla on erittäin tärkeää, että ylitämme aina asiakkaidemme odotukset. Remontti alkaa aina kartoituskäynnillä ja kattavalla suunnittelutyöllä. Ammattitaitoiset myyjämme osaavat suunnitella remonttikohteet asiakkaan toiveita kuunnellen. Kartoituksen ja suunnittelutyön jälkeen asiakas saa kattavan tarjouksen, jolla on kiinteä hinta. Kiinteä hinta, joka pysyy. Meille on sydämen asia pitää kiinni sovitusta hinnasta.

Kaikki projektin yksityiskohdat ovat yhdellä sopimuksella. Asiakkaan tarvitsee allekirjoittaa vain yksi sopimus. Me hoidamme kaiken muun. Projekti aikataulutetaan asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Annamme asiakkaalle aikataulun projektin valmistumisesta ja pidämme aikataulusta kiinni. Kiinteän hinnan ja yhden selkeän sopimuksen lisäksi meille on tärkeää pitää kiinni sovitusta aikataulusta.

Projektin myyjä toimii remontin projektipäällikkönä. Hän hoitaa materiaalitilaukset ja selvittää aikataulut ja yksityiskohdat asentajiemme kanssa. Asiakas voi olla koko projektin ajan yhteydessä myyjään. Myyjä pitää huolen, että työmaalla on aina oikeat tarvikkeet oikeaan aikaan. Asiakas voi luottaa, että projekti valmistuu sovitussa ajassa.

Remontin valmistuttua olemme toivottavasti ylittäneet asiakkaan odotukset. Lupaamme, että asentajamme antavat aina kaikkensa.

Kuulumme Tilaajavastuun piiriin ja olemme Luotettava Kumppani.

Toteutamme myös Hyvä remontti -kampanjoita.

Huoneistoremonit

Kaikki kodin remontit yhdellä sopimuksella, kiinteällä hinnalla ja selkeällä aikataululla. Remontit toteuttavat Neliöremontin omat asentajat.

Kylpyhuoneremontit

Kosteiden tilojen remontit ovat kodin merkittävimpiä remontteja. Hoidamme remontin suunnittelusta toteutukseen.

Lattiat

Lattia on yksi kodin näkyvimmistä pinnoista. Oli valintasi parketti, laminaatti, joustovinyyli, vinyylikorkki tai kaakeli, me hoidamme lattiaremonttisi.

Sisäkatot

Katto on laaja ja näkyvä kodin sisäpinta. Katon voi maalata, levyttää tai paneloida. Meiltä saa sisäkattoremontit valitsemallasi materiaalilla.

Kalusteet

Kiintokalusteet, liukuovikaapistot, kaapit ja laatikot – kaikki kalusteasennukset saa meiltä. Teemme myös keittiöremontit ammattitaidolla.

Saunat

Saunan tunnelma syntyy ympäristöstä. Uudet lauteet, paneelit, kiuas ja kaakelit saavat viihtymään pitkään löylyissä. Toteutamme saunaremonttisi toiveiden mukaisesti.

Sisämaalaukset

Maalaamalla saa uutta ilmettä kotiin. Meiltä myös erikoismaalipinnat, mikrosementit sekä portaiden pinnoitukset.

Rahoitus

Yhteistyökumppanimme avulla rahoitamme remonttisi. Remontit ovat alkaen 89 euroa kuukaudessa. 

 

 

tilaajavastuu_valkoinen_250x60

luotettava_kumppani_167x60_valkoinen 

SOPIVA_nelioremontti-negalogo

Patruunantie 14 B 1
05200 RAJAMÄKI

010 336 5263
myynti@nelioremontti.fi

Y-tunnus 2591467-7

www.facebook.com/nelioremontti

www.instagram.com/nelioremontti

Uudiskohteet: www.m2talo.fi

 

cooperation_visuad